Find den rette maler til din opgave

19 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

At vælge et malerfirma, kan være en omfattende opgave. Den perfekte håndværker, kan man have tiltro til, når det kommer til pris og evner. For at du kan undgå at blive bedraget, har vi skrevet denne artikel, med tre tips til at vælge den korrekte håndværker.

Det er en god idé at få flere bud på arbejdet

Det er til stadighed en fremragende idé, at du søger efter flere tilbud end et enkelt, når det kommer til hvem der skal løse jobbet for dig. Det giver dig bedre mulighed for at: 1) kunne sammenholde prisen, som firmaet tilbyder, 2) at foretage et kompetent valg på baggrund af renommé, hvor lang tid det kan tage samt valg af materialer. Så eliminerer du risikoen for at komme til at betale mere for et projekt, som et andet håndværkerfirma kunne have klaret til en billigere pris og bedre service. 

Kan opgaven laves nu?

Inden du bestiller tid hos Malerkanonen, skal du tænke over om opgaven er velegnet til sæsonen. Der er visse opgaver, som er sværere for malervirksomheden at løse. Det kan være en dårlig idé at booke en maler til at male dit hus, hvis vejrprognosen tyder på voldsomt regnvejr. Derfor anbefales du altid at undersøge vejforhold og andre parametre, som kan være en faktor for opgavens udførelse.

Hvem skal købe materialerne?

I de fleste tilfælde er det håndværkeren, der står for at købe de materialer der er nødvendige for at klare arbejdsopgaven. Materialerne ville også kunne købes billigere af firmaet, sammenholdt med den pris du selv skulle betale. I tilfælde af at du tænker på at erhverve bestemte typer af materialer, så skal du være forberedt på ansvaret der medfølger. Du kan eksempelvis ikke bebrejde virksomheden for mulige fejl, i de forskellige materialer du selv har skaffet. Man har selv ansvar for sikker magasinering, af de enkelte elementer som malerfirmaet har skaffet.

Flere Nyheder