Find god juridisk samarbejdspartner til din virksomhed

12 oktober 2016 Emilie Jacobsen

Har du virksomhed i Vejle eller omegn? Har du ofte brug for råd og vejledning fra en advokat, men har du ikke råd til at have en advokat fastansat i firmaet? Så kan det være en god ide at se nærmere på Hviid Advokater. De kan hjælpe dig med en række opgaver i forbindelse med din virksomhed. Det er for eksempel at stifte en bestyrelse eller at få nye medlemmer i bestyrelsen. Det er at udfærdige kontrakter til kunder og leverandører. Det er at skifte navn og direktør eller måske lige frem at lave et generationsskifte i virksomheden. Det er derfor både små og store opgaver i forbindelse med virksomheder, som de kan tage sig af. 

Hvis du søger på “advokat Vejle“, vil der dukke rigtig mange forskellige hits op. Et af dem vil helt sikkert være Hviid Advokater, og de vil være værd for dig at kigge nærmere på som virksomhedsejer. Først og fremmest har Hviid Advokater nogle faste lave priser. Hvis det er standardopgaver, du skal have udført, kan du typisk finde en pris på det på deres hjemmeside. Det kan være hjælp til at skifte virksomhedens navn eller adresse. Det er typisk ikke kompliceret, men er bare noget, der skal gøres rigtigt. Det er derfor en god ide at få en advokat til at gøre det, så du ikke behøver at bøvle med det. 

Hvis det er en større sag, for eksempel hvis din virksomhed er havnet i en tvist med en anden virksomhed, kan det tage længere tid, og det kan være mere udforudsigeligt, hvor meget det kommer til at koste. Hviid Advokater vil bestræbe sig på at få afsluttet sagen hurtigst muligt, så det bliver billigst muligt for dig. Det er en god ide, at du henvender dig til dem, så snart tvisten er opstået. På den måde kan I hurtigst muligt få afsluttet sagen. 

Når du henvender dig til Hviid Advokater med en større sag, vil de dog altid give dig et overslag over, hvor meget de forventer, at din sag kommer til at koste dig. De giver dig selvfølgelig en beskrivelse af, hvad pengene skal bruges på. I sager om tvister er de også nødt til at tage højde for, at sagen måske ender for retten. Så kan de også hjælpe dig med at give et overslag over, hvad de regner med, at det kommer til at koste. Du er derfor godt forberedt på, hvor meget det vil komme til at koste din virksomhed at hyre dem. 

Flere Nyheder