Har du overskuddet til et kursus lige nu?

05 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er nok (for) mange af os, der kender det med, at vi får en god idé til et projekt eller noget, vi vil begynde med, når vi er i byen, og man gejler hinanden op til, at det er en god idé.

Men når man vågner dagen efter, kan man i mere end én forstand mærke, at man havde været overmodig og sagt en masse ting, som man ikke kunne stå inde for; så man dropper de idéer, som man lagde dagen før.

Således kan man også sammenligne det med, at man har udset sig et kursus, som man gerne vil på, fordi man føler, at man virkelig trænger til den lærdom og viden, som man kan få her.

Der sker dog en masse i dit liv lige nu, hvor du er midt i en flytning, og der er meget travlt på arbejdet, men du vurderer, at der stadig er plads i kalenderen til et kursus.

Kurser

Man skal kunne være både mentalt og fysisk med i kurset

Men én ting er jo, at der faktuelt er ledige timer i ens skema til, at man kan overkomme det, men noget andet er, om man mentalt og fysisk kan følge med.

Man skal jo gerne have overskuddet til det kursus, som man kan være faldet over hos www.4d.dk, for ellers får man ikke så meget ud af det.

Det kan godt være, at man fysisk er med i det kursus, men man nikker med hovedet alt for tit, fordi man er ved at falde i søvn, og bagefter kan man faktisk ikke huske så meget – selvom man endda har taget noter!

En flytning og ens arbejde er mere vigtigt end et kursus, så du skal være ærlig med dig selv, om du egentlig ser det praktisk muligt at gennemføre det her kursus, så du kan få noget ud af det, nu, eller du skal vente til senere med at være med i et.

Flere Nyheder