Press "Enter" to skip to content

Hviid Advokater A/S – Professionel og kompetent retsagsbehandling

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du brug for en advokat århus, kan det stærkt anbefales at kontakte Hviid Advokater A/S. Vi har 27 års erfaring med juridisk praksis og særdeles veluddannede og specialiserede advokater. Hos Hviid Advokater A/S er du således sikker på at modtage en yderst kompetent og uvildig rådgivning, der på bedste vis kan hjælpe dig med juridiske problemstillinger. Er der noget, der kan plage, så er det retslige uoverensstemmelser – uanset om det er i privat eller erhvervsmæssig henseende. Gør derfor dig selv den tjeneste at få løst disse problemer, så din livskvalitet kan øges, og din energi kan bruges på noget positivt. 

Juridiske specialer

Skal den faglige ekspertise være af en høj standard, er det vigtigt, at man ikke breder sig over for mange områder. Det er vi meget bevidste om, og vi fokuserer derfor på og fordyber os i udvalgte dele af juraen, og den specialisering skaber forudsætning for en optimal rådgivning inden for vores kerneområder. Vi er specialiserede i ejendomshandler, dødsbobehandling, entrepriseret, personskadeerstatning, testamenter og ægtepagter. Hvad angår retssager, da er vi vant til at føre mange retssager og møde for forskellige typer af retter. Vi vurderer selvfølgelig også, hvorvidt en given sag bør indbringes for en domstol. Selvom man vil få medhold, er det ikke altid, at det er økonomisk ansvarligt at føre sager for domstolen. Vi vil til hver en tid være uvildige og på baggrund af vores knowhow forelægge dig fordele og ulemper ved en mulig retssag. Vi er desuden kendt for at være meget effektive og kan behandle hastesager, hvis du har behov for det.

Kontakt, priser og rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information samt planlægning af den første samtale, der er er gratis og helt uforpligtende. Du kan kontakte os på tlf. 76 30 89 99 eller på kontaktformularen på vores hjemmeside. På hjemmesiden kan du også se priser for hhv. privatrådgivning og erhvervsrådgivning. Eksempelvis har vi en fast lav pris på 6.900,- kr. på varetagelse af en ejendomshandel. Typisk vil udformningen af et testamente (dog afhængigt af dets art) koste 4.500,- kr. I personskadeerstatningssager tager vi kun salær, såfremt retten til erstatning opnås. Tøv derfor ikke med at tage kontakt med henblik på erstatningssager. Der er absolut intet forgjort ved det, men tværtimod en mulighed for, at du kan få juridisk afklaring. Dette medvirker den første gratis samtale også til inden for de øvrige specialeområder, og vi anbefaler, at du benytter dig af denne mulighed.