Man får besøgt mange senge i ens livstid

12 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man er ude at sove hos andre, så skal man lige vænne sig til nogle andre soveforhold, for man forsøger jo at gøre det så godt som muligt hjemme hos en selv, hvor man kan have det så perfekt som muligt, for det betyder bare så meget, at man kan komme til at sove ordentligt i løbet af natten – og når man ellers skal sove.

Så når man er ude, må man lige acceptere, at det ikke kommer til at være som derhjemme, for det bliver jo nok også under nogle forhold, som værten ikke selv sover i, som man kommer til at sove på.

Det kan være alt fra en madras på gulvet til at sove i et gæsteværelse, hvor det sidste er at foretrække, da det er bedre forhold end at være næsten nede på gulvet.

Når man er ung, kan man bedre holde til at sove på forskellige sovesofaer og den slags, men med tiden bliver man nødt til at stille større krav til, hvordan man sover ude hos andre.

senge

Gør det bedst muligt ude hos andre at sove i senge

Selvom det ikke er optimale forhold, så er det jo nogle gange en taknemmelig ting, at man kan sove ude, hvis det er umuligt at komme hjem samme dag, eller hvis man har brug for et sted at sove i et par dage.

Så må man sige til sig selv, at selvom det ikke er lige så godt som derhjemme, så er det trods alt bedre end alternativet.

Sover man så dårligt en enkelt nat, så må man se, om man kan forbedre forholdene til den næste nat, hvis der kommer sådan en, og ellers må man bare sige til sig selv, at det drejer sig om en kort periode, hvor man ikke sover derhjemme.

Det burde man kunne overleve.

Flere Nyheder