Øget følsomhed og hårdere rejsning med penisringe

24 august 2018 Astrid Pedersen
Øget følsomhed og hårdere rejsning med penisringe

Hvis du i dit stille sind går og ønsker dig en lidt hårdere og mere spændstig rejsning, så er du ikke alene. Mange mænd, som ikke har direkte påviselig erektil dysfunktion (bedre kendt som rejsningsproblemer), føler, at deres penis er lidt for slap og bøjelig, selv når den er erigeret. Vi er alle forskellige, og ikke alle kan opnå en stenhård rejsning fra naturens hånd. Men der er intet som helst galt i at få lidt hjælp. Og den behøver ikke at komme fra kirurgi eller kemi i form af receptpligtig medicin. Den kan komme fra noget så enkelt som en ring af blødt gummi – en såkaldt penisring.

Hvad er en penisring, hvorledes fungerer den – og hvordan bruges den?

En penisring består, i al sin enkelthed, af en ring i enten blødt jelly materiale, gummi, latex eller silicone, som monteres ved roden af penis. Dette gøres ved, at ringen rulles ned over penis, mens denne er i erigeret tilstand – ikke helt ulig den måde, hvorpå man ifører sig et kondom. Når ringen sidder nogenlunde stramt om roden på penis, vil den blokere for tilbageløb af det blod, som er løbet til svulmelegemet i penis under erektionen. Dette bevirker, at penis bliver stivere og hårdrere – og ikke bliver slap undervejs.

Du har med andre ord din erektion så længe, som du skal bruge den. Det tilrådes dog, at du fjerner penisringen efter cirka tyve minutter, og giver penis en pause på fem minutter, hvorefter du kan fortsætte. Medfører din penisring på nogen måde ubehag – for eksempel i form af smerter, stor ømhed, eller meget hård dunken – bør du fjerne penisringen, og eventuelt se dig om efter en, som ikke er så stram.

Det anbefales, at du som begynder starter med den blødeste penisring, og derefter arbejder dig op imod de strammere varianter. Du kan finde et stort udvalg af penisringe på https://www.belugi.dk/til-ham/til-ham/penisringe 

Flere Nyheder