Sidder noget i klemme i døren?

28 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du prøver febrilsk at lukke den dør, men det er som om, at lige meget hvad du gør, så vil den bare ikke lukkes helt i.

Du overvejer, om det kan være fordi, at huset har sat sig, så døren er sunket lidt og derfor støder mod gulvet, men det er alligevel ikke som om, at døren skraber mod noget, men at den gør ophold ret pludseligt.
Det er som om, at der kommer noget i vejen for, at den ikke kan lukke.

Så det er med at undersøge den nærmere, for det kan jo være noget vigtigt, som der er kommet i klemme, og derfor skal man jo ikke bare forsøge at mose døren i, for det kan ødelægge døren, men også det, som der er i klemme.
Derfor må man håbe, at det bare er noget skidt, som der har sat sig fast.

Derfor tjekker man over, under, i kanterne, på dørkarmen og praktisk talt alle steder for, om der skulle være noget, der er kommet fysisk i vejen.

døre

Led godt efter – hvad er det, der gør, døren ikke kan lukkes

Det er så virkelig rart, når man finder ud af, hvad der var kommet i klemme, og man så kan lukke døren uden problemer, og man ikke skulle hen at afmontere den og eventuelt slibe den ned, så den kunne lukke igen.

Dette er også en af grundene til, at man ikke skal smække med en dør, selvom der ikke tidligere har været problemer med den, for man kan – som nævnt – ødelægge den, men man kan også komme til at smadre, hvad der sidder i klemme omkring døren.

Det betyder så ikke, at man skal hen at kigge grundigt på alle leder og kanter af en dør, inden man lukker den, men at man bare gør det forsigtigt, så man ikke kommer til at ødelægge noget.

Skaf dine næste døre fra: https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-verandador 

Flere Nyheder