Udfordr dig selv ved at tage på sprogrejse

20 december 2019 Frederik Mikkelsen
Udfordr dig selv ved at tage på sprogrejse

Det kan være lidt af et skridt at tage – og dine forældre vil helt sikkert også være lidt betænksomme omkring det – men en sprogrejse, er en fantastisk mulighed for at udvikle sig selv på. Det giver en mod, mere selvsikkerhed og så får du lov til at opleve en helt anden kultur. Ikke nok med dét, så udvikler du virkelig dig selv undervejs.

Få trænet dit engelske

Nogle sidder med følelsen af, at man skal være super god til engelsk for at man tage på sprogrejse. Sådan er det slet ikke. En sprogrejse handler ikke mindst om, at man skal øvet sit sprog. Det er noget helt andet at sidde og træne engelske verber i England, end derhjemme i et koldt, klasselokale. På en sprogrejse har du derudover også mulighed for at bo hos en værtsfamilie, der naturligvis kun vil kunne kommunikere med dig på engelsk. Det lyder måske som en udfordring, men det vil rykke dit engelskniveau helt vildt. Besøg http://www.bundgaard-rejser.dk for mere information.

Skab venner for livet

Selvom en sprogrejse typisk varer mellem 2-3 uger, så vil du på den korte tid, hurtigt skabe tætte venskaber, der kan holde i meget lang tid. I kommer til at være tæt sammen, både når I skal lære, men også når I skal opleve spændende ting. Derfor knytter man sig rigtig hurtigt til hinanden.

Er du nervøs for ikke at få nogle venner? Det skal du ikke være. Alle er lidt nervøse inden afrejse, men allerede når første dag er omme, vil du opleve at folk er blevet rystet godt sammen. Typisk rejser man ikke mange afsted, og derfor har du mulighed for at snakke med alle dine medrejsende. Såvel som din danske rejseleder, der vil være en hjælpende hånd så du skal på ingen måde være utryg over ikke at kunne forstå hvad der foregår omkring dig.

 

 

Flere Nyheder